​E-mail​: mail@holm6630.dk

HOLM'S ANLÆGSGARTNERI APS​

Mere end 45 års erfaring.​

Kloakmester tilbyder kloakarbejde og kloakvisning

Har du brug for en autoriseret kloakmester? Hos Holm's Anlægsgartneri ApS tilbyder vi alle former for kloakarbejde for private og erhverv. Vi udfører også kloakvisning. Vi er autoriseret kloakmester, og vi har kunder i blandt andet Rødding, Haderslev, Ribe, Vejen, Gram og Kolding samt mange andre steder.

Alle former for kloakservice lige fra nyanlæg til renovering​

Vi udfører kloakservice i huse og erhvervsejendomme, og vi foretager alle former for kloakering. Det gælder alt fra nyanlæg til renovering samt kloakvisning med kloakkamera.

Vi kan blandt andet tilbyde kloakservice såsom:

  • Dræn
  • Nyanlæg
  • Pileanlæg
  • Kloakvisning
  • Minirensningsanlæg
  • Separering af kloaksystem
  • Renovering af eksisterende kloak
  • ​Andre opgaver for en kloakmester.

Vi har et kloakkamera, som vi bruger til kloakvisning. Vi bruger det ved mistanke om rotter i kloakrørene, men også hvis der er mistanke om brud på rør, hvis kloaksystemet skal separeres, eller hvis der er tvivl om rørføring, fald og lignende.

Et kloakkamera gør, at vi slipper for at grave huller på må og få, når vi skal lokalisere en eventuel fejl. Det er først og fremmest tidsbesparende, men det minimerer også det eventuelle gravearbejde.

​Derpå kan vi som autoriseret kloakmester udbedre skaderne hurtigt og præcist.

Kontakt vores kloakmester for at få et gratis tilbud

​Hvis du har brug for et kloakfirma, er du velkommen til at kontakte os for at høre, hvad vi kan tilbyde som autoriseret kloakmester. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud på den ønskede kloakservice.

Du kan ringe til os på telefon 74 84 17 55 eller 2 013 55 34 for at høre nærmere, eller du kan skrive til vores e-mail mail@holm6630.dk.

​Kontakt os

På telefon

​+45 7484 1755
+45 2013 5534

E-mail​

mail@holm6630.dk

Ribevej 4
​6630 Rødding

​CVR: 19910334​​​

Vi er medlem af Danske Kloakmestre​

Vurderet 5/5 stjerner på Facebook.​