Hvem er vi?​

Firmaet har eksisteret i mere end 50 år, og siden 1997 har Michael Holm drevet Holm’s Anlægsgartneri ApS, med en baggrund som faglært anlægsgartner og en overbygning herpå som anlægsleder samt en autoriseret kloakmestereksamen.

Firmaet blev i 1970 etableret af Michael Holm’s far, Tage holm, med base i Øster Lindet. I 1986 flyttede firmaet p.g.a. pladsmangel til Ribevej 4 i Rødding.


I dag beskæftiger firmaet 10 m/k’er, som består af 4 faglærte anlægsgartnere, 3 anlægsgartnerlærlinge, 2 anlægsarbejdere og 1 kontormedarbejder.​

Arbejdsopgaverne har et bredt spektrum

En del af arbejdet er licitationsopgaver, men størstedelen er arbejde hos private kunder.
Til udførelse af arbejdsopgaverne råder firmaet over en stor og moderne maskinpark, herunder en 21 meters lift til udlejning.

​Michael Holm tager gerne ud og ser på arbejdet sammen med kunden og laver derudfra en evt. aftale om det videre forløb. Der gives gerne et uforpligtende tilbud/overslag, evt. suppleret med en skitse/tegning.​​

Holm's Anlægsgartneri ApS

​Vi er specialister i vedligeholdelse af haver samt beplantning og er autoriseret kloakmester, og kan derfor varetage opgaver både på og under jorden.

Kontaktinformation

Telefon:

74 84 17 55

20 13 55 34

E-mail:

mail@holm6630.dk

Ribevej 4, 6630 Rødding

Klik her for rutevejledning

Vi er medlem af
​Danske Kloakmestre​

Danske kloakmester logo

Holm's Anlægsgartneri ApS – CVR: 19910334