​E-mail​: mail@holm6630.dk

HOLM'S ANLÆGSGARTNERI APS​

Mere end 45 års erfaring.​

Borde og bænkesæt i mahogni og med granitben

Hos Holm's Anlægsgartneri ApS i Rødding fremstiller vi borde og bænkesæt i mahogni. Det er tale om helt unikke borde og bænkesæt, som bliver håndlavet til den enkelte kunde. Det er en helt unik mulighed for, at du kan sætte dit eget præg på haven eller terrassen.

Håndlavede borde og bænkesæt til haven

Vores håndlavede borde og bænkesæt er bliver lavet i god kvalitet, og de er fremstillet af mahogni med ben af granit. Designet er som udgangspunkt minimalistisk, men du bestemmer selv, hvordan de skal se ud. Vi kan fremstille specifikke sæt efter ønske.

Vores borde og bænkesæt er velegnede til en lang række formål, men de er primært beregnet til udendørs brug, men de kan også benyttes i udestuer, vinterhaver og mange andre steder. De kan også benyttes af mange erhverv.​

Den perfekte have kræver perfekte møbler, og det kan være på terrassen, i et hemmeligt hjørne eller i en pavillon. Det er kun fantasien, som sætter grænser. Det kan også være foran huset, ned til en sø eller ved en udsigt.

Kontakt os i dag for at høre mere om havemøbler

Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde, og vi kommer gerne med gode ideer og inspiration. Derpå kan vi sende et uforpligtende tilbud på de ønskede borde og bænkesæt.

Du kan ringe til os på telefon 7484 1755 eller 2013 5534. Du kan også skrive til os på mail@holm6630.dk.​

​Kontakt os

På telefon

​+45 7484 1755
+45 2013 5534

E-mail​

mail@holm6630.dk

Ribevej 4
​6630 Rødding

​CVR: 19910334​​​

Vi er medlem af Danske Kloakmestre​

Vurderet 5/5 stjerner på Facebook.​